Norrköpings Montessoriskola är en kommunal grundskola med undervisning från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan har i dagsläget 360 elever. På skolan finns även fyra fritidshemsavdelningar; Guldbanken, Pärlan, Trappan och Tornet.

tisdag 17 april 2018

Vecka 16 på Guldbanken

God morgon, eftermiddag och kväll. Vi har precis skickat ut ett sms till alla föräldrar med lite kort information om veckan i korthet. En liten sammanfattning av sms:et går även att läsa här nedanför.

Vecka 16 

Onsdag: Guldbanken och Spirans fritidshem gör en gemensam utflykt till Klätterträdet. Roliga aktiviteter utlovas samt att vi kommer käka mellanmål tillsammans där på plats. Nu håller vi tummarna för att väderprognosen håller i sig.

Fredag: Vi på Guldbanken kommer att se på film (högst frivilligt). Under filmens gång kommer man få chansen att svara på frågor om saker som händer i filmen.

OBS! 
Vi på Guldbanken tar mer än gärna emot filtar och garn i alla dess färger. Vet ni att ni har något utav det liggandes hemma och som inte används så tar vi mer än gärna emot det då filtarna kommer väl till pass då det ska byggas kojor på fritids och garnet hade vi tänkt göra garnbollar av ☺

Bildresultat för filtar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar