Norrköpings Montessoriskola är en kommunal grundskola med undervisning från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan har i dagsläget 360 elever. På skolan finns även fyra fritidshemsavdelningar; Guldbanken, Pärlan, Trappan och Tornet.

onsdag 10 januari 2018

Välkomna tillbaka till en ny termin på Guldbanken

Vi hoppas alla barn och föräldrar har haft ett härligt jullov och att ni njutit av alla lediga dagar. Vi på Guldbanken tycker att det är jättetrevligt att ses igen. De första veckorna kommer vi ha lite mer fria aktiviteter så att barnen i lugn och ro får komma igång.

Ny termin kan innebära nya fritidstider för era barn och om det har uppkommit ändringar sedan förra terminen så kontakta oss gärna för blanketter eller lämna in egna meddelanden. Vi skickar även ett gemensamt stort tack för de fina presenter som vi fick vid terminsavslutningen av barnen och er föräldrar!

Här kommer några bilder med lite pyssel och annat som vi gjort på fritids under den gångna terminen.Lite julpyssel!Vi bygger med kapplastavar!Vi har superduktiga elever som hjälpte till att kratta löv på skolgården!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar