Norrköpings Montessoriskola är en kommunal grundskola med undervisning från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan har i dagsläget 360 elever. På skolan finns även fyra fritidshemsavdelningar; Guldbanken, Pärlan, Trappan och Tornet.

torsdag 25 januari 2018

Se upp i backen ...


Man kan förstå mer om en person efter två dagars pulkaåkning, 
än efter ett års konverserande. 

Nu verkar tyvärr snöns vara på väg bort (även om vi fortfarande håller tummarna för mer). Det vi har kommit fram till under den här veckan är att pulkaåkning är en nödvändighet i en människas liv . 
Nästa vecka ska vi börja dela ut månadsbladet för februari, och nu på fredag är det SISTA dagen att anmäla ditt barns omsorgsbehov för sportlovet vecka 8. 

Vi har haft en fantastisk vecka hittills. Tänk på att nu när snön smälter bort så blir det av erfarenhet väldigt blött och slaskigt ute, så se gärna till att era barn har med sig torra ombyteskläder i form av byxor, strumpor, tröja och eventuellt även ett extra par handskar. 

Åter igen, stort tack från oss alla på Guldbankens fritidshem till alla er föräldrar som alltid kommer in och sprider sån glädje och entusiasm. 

Med vänliga hälsningar
Liane
Gunnevi
David
Richard
HannaInga kommentarer:

Skicka en kommentar