Norrköpings Montessoriskola är en kommunal grundskola med undervisning från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan har i dagsläget 360 elever. På skolan finns även fyra fritidshemsavdelningar; Guldbanken, Pärlan, Trappan och Tornet.

lördag 28 oktober 2017

veckobrev v.43, Pärlan

                      Hej alla föräldrar och vårdnadshavare!                      

Snart är det november månad och hösten syns tydligt med alla vackra färger i naturen. Våra aktivitetsgrupper är i full gång. En del av våra oktobersaktiviteter har vi synliggjort på väggarna. Titta gärna tillsammans med era/ert barn.
 I oktober månad har vi haft följande bestämda aktiviteter som alla grupper provat på: skapande-tema höst, experiment, tema hälsa, rörelse, dans, alfabetstema och massvis med pyssel. Våra samlingar har vi ägnat mest åt lugna lekar, men vi har även diskuterat viktiga frågor som barns rättigheter, diskriminering, trygghet och kamratskap.
Nästa vecka är det höstlov. Vi vill informera er att på måndag har fritidshemmet Pärlan planeringsdag. Då ska Guldbanken ta hand om våra elever. På torsdag har Guldbanken planeringsdag och då kommer Pärlan att ta hand om deras elever.
Aktiviteter under höstlovet
 Måndag: Pärlan planerar. Guldbanken tar hand om Pärlans barn.
Tisdag: Halloweenfest. Barn får komma utklädda.
Onsdag: Gympasalen.
Torsdag: Bildsalen.
Fredag: Barnens val.
Med vänliga hälsningar 

Biljana, Elvira, Emmeline, och Kornelija                               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar