Norrköpings Montessoriskola är en kommunal grundskola med undervisning från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan har i dagsläget 360 elever. På skolan finns även fyra fritidshemsavdelningar; Guldbanken, Pärlan, Trappan och Tornet.

fredag 2 juni 2017

Veckobrev v. 23 åk 4A och 4B

Vecka 23

Hej!
Skolavslutningen närmar sig med stormsteg och vi hoppas så många som möjligt av er har möjlighet att delta den 14 juni kl 18:00 i slänten nedanför Trozellihuset, välkomna!


Måndag den 12 maj har elevrådet djurvisardag. Föräldrar är välkomna att visa upp husdjur mellan 8:00-9:00. Husdjuren åker tillbaka hem vid klockan nio och då fortsätter barn och pedagoger med aktiviteter på skolgården.

Lägerskola
Vi har möjlighet att åka på lägerskola vid höstterminens start. Vi har bokat Stegeborgsgården torsdag 7 sep - fredag 8 sep. För att vi ska kunna åka på lägerskola behöver vi er föräldrar till hjälp. Dels behöver vi skjuts dit, torsdag morgon samt hem fredag eftermiddag. Eftersom det är två grupper som åker behöver vi många bilar. Vi skulle också uppskatta om ni har möjlighet att hjälpa till med att ordna fikabröd. Maila gärna Anna eller Michaela snarast om ni har möjlighet att hjälpa till med något.

Matematik
Åk 4 – Medelvärde och diagram
Vi arbetar med begreppet medelvärde och gör egna diagram både i räknehäftet och på dator.

Svenska
Åk 4 – Pilen, läsförståelse och skrivuppgifter.
  
Engelska
Åk 4 Individuellt arbete – muntliga parövningar, korsord och andra övningar. Ingen läxa.

So
Åk 4 Vi läser varandras faktaböcker om ett land i Europa och utvärderar vad vi lärt oss i SO:n.

No
Åk 4 Biologi, näringskedjor och ekosystem.
  
På gång:
5 juni – Klämdag, barnen är lediga.
12 juni - Djurvisardag
14 juni - Skolavslutning på kvällen 18.00.

Trevlig helg!
Michaela, Anna, SusanneInga kommentarer:

Skicka en kommentar