Norrköpings Montessoriskola är en kommunal grundskola med undervisning från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan har i dagsläget 360 elever. På skolan finns även fyra fritidshemsavdelningar; Guldbanken, Pärlan, Trappan och Tornet.

torsdag 1 december 2016

Veckobrev v.48 2C

Hej!
I tisdags var jag sjuk men eleverna arbetade på med NTA och den här veckan jobbade dom med att jämföra olika föremål med hjälp av en balansvåg. Fick höra att dom hade gjort det jättebra.
I engelskan fortsätter vi med högläsning och denna vecka läste vi: The dragon ride. Mycket spännande tyckte eleverna. Vi fortsatte arbetet med klockan på engelskan och lärde oss hur man frågar vad klockan är och hur man svarar.
Den 20/12 går vi till biblioteket igen och denna gång för att lämna tillbaka alla böcker. Vi kommer fortsätta gå till biblioteket nästa termin men återkommer om vilka dagar.
Lucia närmar sig med stormsteg och har ni inte varit på vinden och letat upp luciakläder är det hög tid att göra det nu. Lucia, tärna, tomte, pepparkaksgubbe och stjärngosse kan man välja att vara.
Man får gärna ta med sig extra luciakläder om man har (Kläderna tas med den 12/12).


Trevlig helg,
Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar