Norrköpings Montessoriskola är en kommunal grundskola med undervisning från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan har i dagsläget 360 elever. På skolan finns även fyra fritidshemsavdelningar; Guldbanken, Pärlan, Trappan och Tornet.

söndag 2 oktober 2016

veckobrev 2A v. 39

Hej

Det känns som att det har varit en kort vecka, kanske för att jag varit på Montessoriutbildning i Stockholm tisdag och onsdag. Peter, Ronny och Nabil har varit i klassen med vikarier. Det har fungerat bra. Stort beröm till era barn från oss, de är så arbetsamma och trevliga att jobba med!

I dag har vi börjat att arbeta med rymden och jag har läst första kapitlet i en berättelse om Leia och björndjuren.En spännande berättelse! Vi kommer att fortsätta arbeta med rymden en tid framöver.

Nästa vecka kommer att det att vara mycket musik. På måndag ska vi till aulan för att titta på Talang, där några av eleverna i klassen kommer att delta. På tisdag ska vi på en skolkonsert som Hagaskolans musikklasser år 5 står för. Nästa vecka är en kort vecka i skolan eftersom det är studiedagar på torsdag och fredag.

I dag har eleverna fått några papper med sig hem. Det är lite information från fritids, en lapp att fylla i angående höstlovet och en lapp om en enkät som vi önskar att ni tar er tid att fylla i. Information om enkäten finns på ett av pappren och där  finns även ett lösenord där som ni ska använda er av när ni fyller i enkäten. Enkäten kan besvaras från och med den 26 september till och med den 21 oktober 2016. Observera att det inte går att besvara enkäten före den 26 september.

Vi har gått över från first class till outlook som mailsystem. Det fungerar inte riktig som önskat ännu... Så fort den fungerar får ni våra nya mailadresser. Till dess går det bra att använda de gamla.

Vi får en ny till elev till klassen i morgon måndag. Vi hälsar vår nya klasskamrat välkommen till oss!

Nästa vecka är det studiedagar och ingen skola på torsdag och fredag. Fritidshemmet är öppet.

Hälsningar Camilla, Peter, Ronny och Nabil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar